Четвъртък, 9 Февруари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Петък 29 Декември 2017

4308

Дневен хороскоп - Телец - 29.12.2017 - Моделирайте перспективна ситуация

Телците също би трябвало да са предпазливи и старателно да избягват конфликтите, защото веднъж започнали, ще ескалират до неуправляеми ситуации, след които трудно ще достигнете до креативност.

Идеите ви са добри и приложими. Необходима е само да структурирате перспективна ситуация. Днес всяка загуба на енергия ще води до физическо изтощение. Съсредоточили сте се върху успехите на другите и недооценявате собствените си постижения. Огледайте се и ще откриете неподозирани до момента възможности. Повярвайте си и не оставяйте завистта или други подобни чувства да ви пречат. Работете всеотдайно и насърчавайте и партньорите си към това. Въздържайте се от прояви на самонадеяност и демонстрация на високомерие.

Ще си създадете проблеми на работното място, а може да претърпите и материални загуби. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-