Четвъртък, 8 Декември 2022
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 28 Септември 2022

640

Дневен хороскоп - Телец - 28.09.2022 - Пазете се от противниците

Успехът на Телците през този ден ще е личен, и най-често става въпрос за сполука в интимната сфера.В бизнеса и деловите сектори ситуацията е твърде напрегната, а взаимоотношенията са конфликтни, макар и не съвсем открито. Пазете се! Противниците ви са много хитри и твърде коварни.

Друга част от зодията обаче няма да имат тази сполука, защото не са достатъчно освободени в психическо отношение и под напора на някаква вътрешна принуда ще вземат решенията си с подчертано недоволство, за да ги отхвърлят не след дълго. Ще получите добра оценка за работата си и това ще повлияе положително на плановете ви. Личните ви дела се развиват според очакванията ви, нищо не ви застрашава и нищо не променя намеренията ви. Стабилизиране на отношенията с партньора и семейството ви осигурява нужното спокойствие и ви помага да гледате по-ведро на живота.

Не се учудвайте, ако ви обземе непреодолимо желание да изразите чувствата си искрено и ярко. Направете го без страх, но и без надеждата, че задължително ще получите съпричастност. Ако хората, с които сте решили да споделите емоциите си не реагират по очаквания от вас начин, не се сърдете и не подлагайте на съмнение привързаността им към вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година