Четвъртък, 9 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Ноември 2019

1718

Дневен хороскоп - Телец - 28.11.2019 - Трудно постигнат успех

За Телците няма да е лесно да се доберат до успеха, защото възникват остри противоречия в бизнеса и деловите среди, които при мнозина ще достигнат неуправляеми сблъсъци.

Най-вероятно доста от знака ще ударят тежко противника си. Ще постигнете успех с цената на нерви и неприятности. Ще получите добра оценка за себе си и труда си, както и делови предложения. Прецизното ви изпълнение на поставена задача ще повиши шансовете ви за спечелване на първото място, било в конкурс или друга надпревара. Добро сътрудничество в сферата на професионалните интереси ще ви доближи до желаните резултати.

Ценени сте и заради потенциала, който околните откриват у вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година