Неделя, 10 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 28 Март 2018

3880

Дневен хороскоп - Телец - 28.03.2018 - Напредък

Деловия и обществен напредък който постигате, не остава незабелязан от околните. Възможно е това да породи лека завист у някой от околните. През днешния ден е препоръчително да се въздържате от активни действия, за да не изразходвате енергията си напразно.

Довършете започнатото и се радвайте на постигнатото. С решение на проблем ще започне денят ви, но не така ще се развият събитията до вечерта. Предпочитането на нещо познато и рутинно ще ви спести разочарования и стрес. Запазете доброто си отношение към обкръжението и не давайте израз на емоциите си. Каквито и да са те утрешния ден ще бъде по-добър от днешния и тогава ще се възползвате по-добре от обстоятелствата.

Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношенията към по-интимни. Реагирайте разумно. Помислете за съществуващата си връзка или за степента на бизнес обвързаност. Идеята да смесите деловите отношения с любовни може да се окаже доста вредна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!