Сряда, 21 Август 2019
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Март 2016

1229

Конфликти

Понеделник ще е труден ден за Телците. Борбени сте, но днес възникват конфликти и ще се сблъскате с пречки, които едва ли ще отстраните. Тази тенденция има отношение към контактите, пътуванията, провеждането на преговори и взаимоотношения с приятели или роднини. Опитайте да запазите самообладание и не допускайте да задълбаете в проблемите, които ще опитат да ви се изсипят на главата. Бъдете смирени и всичко ще размине. Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си.

Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб. Не пренебрегвайте малките сигнали от страна на околните, които удобно обичате да пропускте, все едно никога не са се случили. Обърнете внимание и ще останете изненадани от това, което пропускате. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година