Понеделник, 4 Юли 2022
Телец

Дневен хороскоп
Събота 28 Май 2022

407

Дневен хороскоп - Телец - 28.05.2022 - Избягвайте сблъсъци

Хармоничната енергетика на деня изключва всякакви груби действия. С остри противоречия е изпълнен и деня на Телците. В основата им обикновено е заложен стремеж за надмощие, който при мнозина ще се изрази под формата на безскрупулност. Внимавайте ! Избягвайте сблъсъците, защото събота може да се превърне в начало на много неприятен етап.

Предстои ви с нищо не впечатляващ, но спокоен ден. Отдавна си мечтаете за спокойствие и днес ви се предоставя възможност да му се насладите. Постарайте се да не всявате недоразумения с постоянни поучения, просто се опитайте да си починете. Дразнителите около вас ще са твърде много дори за хора с вашето прословуто желязно търпение. Опитайте се да запазите присъствие на духа и чувство за мярка. Усетите ли, че пристъпите на недоволство ще ви извадят от равновесие, уединете се.

Реакцията ви, колкото и да е справедлива, няма да срещне разбиране. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година