Петък, 17 Септември 2021
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Юни 2018

2072

Дневен хороскоп - Телец - 28.06.2018 - Сполука и много напрежение

Равносметка, опрощаване и повече добри дела днес ще ви издигнат на по-високо духовно ниво. Вашият шанс за сполука в този ден е силен.

Денят едва ли ще е спокоен за ангажираните в бизнеса, защото личи, че ще се разразят остри противоречия, и ще последват тежки удари от двете противникови среди. Ориентираните към устройване на някакво място или ниво явно успяват. Обмисляйте постъпките си, възможни са заблуди и непредвидени ситуации, които да нарушат предвижданията ви. Подсигурете се, като вземете мерки и не отхвърляте ничии съвети. След това може да действайте. Коректни партньори ще ви помогнат с навременна информация и по-бързо да напреднете по общ въпрос.

Концентрирайте се към текущата си работа. Редувайте задачите без да ги смесвате, защото съществуват предпоставки за грешки и няма да ви е приятно да се връщате към стари неща. Не участвайте в спорове ще се отразят негативно на енергийния ви потенциал. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година