Неделя, 5 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 28 Януари 2018

3247

Дневен хороскоп - Телец - 28.01.2018 - Ситуацията е динамична

През днешния ден е препоръчително да се въздържате от рисковани действия, да се откажете от ненужни връзки и контакти, и да подбирате внимателно обкръжението си.

При вас напрежението в делови план е твърде засилено днес. В много случаи се свързва с обществена поръчка, към чието изпълнение се стремите. Вероятността да постигнете целта си е голяма, но и обратната никак не е малка, защото човек с влияние препречва пътя на интересите ви. Опитайте да превърнете този ден в приятен и ненатоварващ. без каквито и да било неприятности. Обърнете повече внимание на семейството си. Моментът е много подходящ за разрешаването на конфликти или спорни въпроси. Пред някои от вас се открива добра възможност за кратка смяна на обстановката. Не се колебайте да се възползвате ще ви се отрази много добре.

Заниманията ви ще са в рамките на обичайното, но на моменти може да се натъквате на дребни спънки. Излишно е да нервничите. Организирайте си среща с приятели, на която ще се заредите с добро настроение и ще научите различни новости. Не обсъждайте чужди грешки и недостатъци. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година