Петък, 29 Септември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 27 Февруари 2018

4298

Дневен хороскоп - Телец - 27.02.2018 - Бизнесмените да внимават

Освободете се от натоварващите си мисли и отделете повече внимание на духовните си потребности. По своето развитие вторник е по-спокоен за Телците, но за малка част от родените в зодията съвсем няма да е така.

Става въпрос предимно за ангажираните в бизнеса. Владейте се, защото противоречията ще предизвикат големи ядове, а последните ще преминат в остри, открити сблъсъци. Съществува притеснение по отношение развитието на даден проблем, но паниката няма да ви помогне. Оставете за малко нещата да стават без намесата ви. Отпуснете се, доверете се на късмета си. Добро начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви накарат да се почувствате щастливи. Развийте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден.

Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!