Събота, 2 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 26 Октомври 2022

745

Дневен хороскоп - Телец - 26.10.2022 - Заложете на честността

Сряда е достатъчно ползотворна за осъществяване на цели, засягащи постигане на споразумение с някого за съвместна работа. Онези Телци, които ще действат хитро, за да измъкнат повече облаги от едно бъдещо съдружие при съставяне на писмения договор, ще си вкарат „автогол”.

Проявете великодушие и намерете сили да простите на онези, от действията на които сте се почувствали засегнати. В същото време не се поддавайте на изкушения, защото ще имате провокации, тласкащи ви към изневери, наркотици и тъмни мисли. Потърсете си допълнителна работа, ако считате, че така бихте могли да помогнете на бюджета си. Придържайте се към ритъма на събитията. Ако непрекъснато „удряте на камък“, с каквото и да се заемете, не се самообвинявайте.

Не сте в позиция да въздействате на процесите, а само да се съобразявате с тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!