Събота, 4 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Събота 26 Ноември 2016

3010

Дневен хороскоп - Телец - 26.11.2016 - Справяне с трудности и неудобства

Ясно доловими са желанието и стремежите ви за бързо раздвижване на събитията в деловия сектор, за да се достигне до конкретна яснота по живо интересуващи ви въпроси. Такъв период действително настъпва. Има ясни указания, че от средата на следващия месец ситуацията коренно се променя. Ще останете очаровани днес от благоприятното стечение на обстоятелствата по определена тема. Това ви открива прекрасни възможности, от които с удоволствие ще се възползвате. Послушайте съвета, който ви дава ваш близък и няма да сбъркате.

Действате спокойно и дори някои да ви обвиняват че сте прекалено мудни, това съвсем няма да е така. Доста активни и заети ще сте днес, а това определено е печелившо поведение. Сдържаността ви ще предизвиква доверие у околните. Усмихнете се, отпуснете душата си, дишайте с пълни гърди, положителната нагласа винаги променя нещата. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година