Сряда, 22 Май 2019
Телец

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

1716

Дневен хороскоп - Телец - 26.05.2018 - Ориентирайте се към партньорство

Говорете по същество, не се суетете и не парадирайте с нищо, за да не предизвиквате нездрав интерес към себе си. И Телците имат известни проблеми с мобилизацията, които при мнозина се утежняват от противникови удари, целящи дезорганизацията ви.

Потенциалът ви за самостоятелна изява е значителен, но въпреки това категоричната препоръка за събота е работа по целите в партньорство. С коректното си и толерантно поведение ще затвърдите името си на лоялни партньори, което е предпоставка за нови, делови предложения и проекти. Други от вас ще ги занимават жилищни въпроси, премествания, ремонти и сметки. Осигурете си време и за отдих, нуждаете се от повече спокойствие и ведри мисли. Наблюдавайте поведението на хората от най-близкото си обкръжение.

Ще забележите, че някой се опитва да се сближи с вас за лична изгода. Не обсъждайте ситуацията и не търсете чужди съвети. Намерете начин да се справите самостоятелно и незабелязано. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година