Четвъртък, 9 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 26 Юли 2018

1840

Дневен хороскоп - Телец - 26.07.2018 - Решавайте разумно противоречията

Хармоничната енергетика на деня подпомага постигане на висшите истини и духовно съзнание. Благоприятен ден, който предоставя прилични условия за осъществяване на делови цели, за успешно провеждане на преговори и за пътувания.

Факторите, формиращи развитието на деня действат позитивно. Негативизъм е възможен само ако възникнат противоречия. Ще последват кавги. Общуването с онези, които ви натоварват ще породи у вас мрачни мисли, от които нямате нужда. Посветете деня си на по-приятни занимания, с които да избегнете стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден сред обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.

Всичко днес ще се случва някак си прекалено бавно, но не се изнервяйте излишно. По-добре бавно, отколкото грешно. За сметка на това с личните недоразумения ще се справите бързо и отношенията с любимия човек ще са изпълнени с усмивки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година