Понеделник, 11 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 26 Април 2018

3382

Дневен хороскоп - Телец - 26.04.2018 - Повишено напрежение

Голяма част от Телците са под силно напрежение, което днес няма да отстъпи на заден план. Преминавате през етап, характерен с повишено напрежение, но това едва ли трябва да се тълкува като стегнация, а още по-малко като безизходност.

Действайте внимателно и се пазете от враговете си. Светски изяви или професионални ангажименти свързани с изявления в медиите ще направят деня ви доста по-различен от обикновено. Погрижете се за добрия си външен вид и ще постигнете желания ефект. От поведението ви може да зависи до голяма степен и бъдещето ви в избраната област. Умението ви да общувате с клиенти носи нови приходи на фирмата ви.

Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с известно напрежение. Мислете логично, контролирайте емоциите. Ще успеете да стабилизирате позициите си или да възстановите нещо, което преди време сте загубили. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!