×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 22 Март 2018
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 25 Октомври 2017

3944

Дневен хороскоп - Телец - 25.10.2017 - Пазете се от конфликти

Шансът на Телците да реализират целите си е достатъчно подчертан през този ден, но твърде релефно се откроява и повишената ви нервност, чиято интензивност е почти неукротима.

За да достигнете до осъществяване на намеренията си, следва да избягвате конфликтите, които днес са вредни. Впечатлявате всички около вас днес със завидната си работоспособност. Заемате се с различни задачи и успявате да доведете повечето от тях до успешен край. Проявявате търпение в отношението си към близък човек, с когото напоследък имате неразбирателства. Ако вие подемете инициятивата, скоро нещата ще се подобрят. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. Ще се наложи да се включите в някаква групова дейност при това с доста отговорна функция, защото сте в състояние да прецените фактите обективно и многопосочно.

Решенията ви ще са правилни и ясни. Не бъдете твърде непостоянни днес, защото иначе лесно ще избухвате за дреболии. Най-добре да се вгледате в себе си и да си дадете сметка какво искате, вместо да се влияете от чуждото мнение. Просто следвайте инстинкта си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.