Петък, 24 Май 2019
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3163

Дневен хороскоп - Телец - 25.03.2018 - Конфликти

Вслушвайте се в чужди съвети и размишлявайте върху собствените си предстви за нещата. За реализацията на вашите цели неделя ще е успешна, но не и спокойна.

Очертават се остри конфликти от делово и финансово естество, с които е съмнително да се разминете. Има вариант за достигане до разбирателство, но ще се наложи да направите отстъпки, или да поемете обещание. Нещата ви са под контрол. Успешно ще завършите проект, който е погълнал много време и труд. Очакванията ви в любовта са по-големи от това, което получавате, но не искате ли твърде много.

Подходящо е днес да обсъдите важните теми и да обобщите задълженията си от всякакъв характер, не само материални, а и духовни. Не си правете заключения от външните изяви на събеседниците си, ще сгрешите. Може да изпълните препоръките им, но ги изслушайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година