Понеделник, 30 Януари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 25 Април 2018

2365

Дневен хороскоп - Телец - 25.04.2018 - Балансирайте взаимоотношенията си

За конкретната ви реализация, сряда е по-добър от отминалия ден, а в по-широк план, и ще е начало на едномесечен плодотворен етап, на който ще се насладите.

В дните до края на април следва да балансирате взаимоотношенията си с влиятелни хора, за даа не останете неприятно изненадани от упоритостта им. Заемате се с много задачи и не е за учудване, че имате доста работа, и то натоварена. Въпреки това ще останете доволни от резултатите, които постигате. Голяма част от тях сте планирали за по-късен период от време и така изпреварвате себе си. Проверете актуалното си финансово състояние, банковите сметки и падежите на задълженията си.

Не е изключено да ви предложат участие във временен проект и допълнителни приходи. Помислете къде е най-ефективно да ги вложите. Вечерта ще ви се наложи да отложите ангажимент. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-