Събота, 2 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Петък 24 Септември 2021

759

Дневен хороскоп - Телец - 24.09.2021 - Повишена емоционалност

За разлика от вчера, този ден ще е по-слаб за Телците. Енергичността ви е на високо ниво, но емоционалността често надделява над логиката, и предизвиква раздвояване, а последното блокира активността по делата ви. През този ден трудно осъществими ще са и предпочитаните от вас контакти.

Денят е хубав за провеждане на делови контакти и за преговори. Трудно осъществими ще са онези ваши цели, които зависят от благословията на административно ниво. В подкрепа на делата си ще подновите стари познанства и връзки. Други ще създадат нови, които ще се превърнат в добра основа за бъдещо сътрудничество. Не бъдете разсеяни, за да избегнете възможни пропуски, както и не споделяйте прекалено интимни подробности от живота си. Поведението на семейния партньор или друг близък може да ви разочарова, даже огорчи.

Не е изключено в съзнанието ви да се промъкне и мисълта за раздяла. Връзките, разбира се, не трябва да се поддържат „на всяка цена“, за това взимайки решение в каквато и да било посока, се опитайте да прецените реално цената, която предстои да платите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!