Понеделник, 15 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 24 Юли 2018

2448

Дневен хороскоп - Телец - 24.07.2018 - Сполука и скандали

Чрез активност за реализация на делови цели и ангажиментите в обществените среди, Телците ще завоюват очаквания успех днес. За преобладаващата част от родените в зодията, вторник няма да премине гладко.

Възникнат остри противоречия със съперници, които прерастват в скандал. Без значение това, срещите ви днес ще дадат положителен тласък на развитите на делата ви. Уверени сте в себе си и това си личи от всяко ваше действие. Близостта на любимия човек на някои им липсва, но е време да предприемете нещо в тази посока. Погрижете се за семейството и децата си. Здравето ви налага да не пренебрегвате сигналите, които ви се дават.

Може да се наложи да реализирате кратко пътуване. Не го отлагайте, ще се справите бързо с набелязаните задачи. Погрижете се за външния си вид и физическата форма. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!