Събота, 24 Август 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

1763

Дневен хороскоп - Телец - 24.08.2018 - Напрежението расте

Телците са навлезли в цикъл на промени, които са така интензивни за някои от зодията, че предизвикват у тях усещане за „въртене в центрофуга”, което ги лишава от възможността да намерят необходимата опорна точка.

Сега прекратете борбата за надмощие и да изчакайте подходящо време. Нужен ви е добре обмислен план за действие в случай че сте се насочили към значима за вас цел. Импулсивни постъпки днес няма да ви донесат нищо добро и ще ви отнемат много време. Колкото и тривиално да звучи търпението и постоянството ще са в основата на успеха ви. Съсредоточете усилията си върху подготовка и създаване на благоприятни условия. Част от казусите, с които се налага да се справите може да се окажат доста сложни.

Ако нямате ясна концепция е по-добре да не бързате. По благоприятно стечение на обстоятелствата ще получите допълнителна информация, която ще ви улесни. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година