Сряда, 21 Август 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 23 Март 2018

4745

Дневен хороскоп - Телец - 23.03.2018 - Напрежение

Петък не е от благоприятните дни за Телците. Дразнимостта ви е нараснала, а в такива случаи винаги възникват ситуации свързани с повишено напрежение.

Необходимо е да се пазите от атаките на противниците си, и да избягвате конфликтите, за да не последват вредни или нежелани изменения. Нещата ви ще потръгнат и ще приемат по-динамичен ход. Отнесете се резервирано към обвързващи ви ангажименти и се съсредоточете върху текущите си задачи. Приятелска среща ще ви позволи да си сверите часовника, да се самоутвърдите и изявите. Това ще усили доброто отношение към и най-вероятно ще ви накара да се чувствате много по-добре.

Не е изключено на моменти да ви усещате силна тревожност, да ви преследва мисълта, че забравяте нещо или да не успявате да създадете ред в заниманията си. Днес ще е трудно да се справите самостоятелно с каквото и да било. Създайте си ясен алгоритъм преди да започнете дадена работа и потърсете помощ при необходимост. Стремете се към качество, а не количество. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година