Вторник, 23 Юли 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 23 Февруари 2018

3744

Дневен хороскоп - Телец - 23.02.2018 - Много внимавайте

Вложете повече старание върху задача, която ви затруднява, така по-лесно ще постигнете желания резултат и ще внесе известно успокоение у вас.

Терминът „внимание” се отправя към всички представители на Телец. Петък ще е много напрегнат за реализация на материални цели. Мнозина ще намерят начин да действат нечестно, и вероятно ще се подведат. Ще последват промени, които ще ги заблудят, след което е получат удар. На път сте да провалите с невъздържаността си едно партньорство. Влагайте повече разум в действията си и не се конфронтирайте с колегите. По-добре се оставете на романтичните си влечения, те със сигурност ще подобрят настроението ви. Обърнете внимание на хронични здравословни страдания. Направете подходяща за случая диета.

Наблюдавайте какво се случва около вас и после споделете заключенията си с приятел, на когото имате абсолютно доверие. Изслушайте позицията му и помислете до колко можете да се възползвате от ситуацията. Ще отстраните от пътя си някой, който се опитва да ви пречи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година