Неделя, 5 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Декември 2019

1690

Дневен хороскоп - Телец - 23.12.2019 - Избягвайте кавгите

Около празници нивото на адреналина винаги е високо и избухват кавги, а днес за Телците наистина се очертават много остри сблъсъци., които ще се превърнат в солидна основа за бъдещи проблеми.

През този ден не сте лишени от шанс за сполука, но не забравяйте, че бъдещето предстои. С желание и малко усилия днес бихте могли да се освободите от товар, съмнения и проблеми. Успехът ще дойде, ако вярвате в себе си и в онова, в което правите. Откритостта ви днес няма да се толерира, не споделяйте излишно и не разголвайте душата си пред случайни слушатели. Ако още не сте решили къде да почивате, сега е момента да изберете мястото за ваканцията си.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година