Събота, 31 Юли 2021
Телец

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3782

Дневен хороскоп - Телец - 23.12.2017 - Избягвайте кавгите

Около празници нивото на адреналина винаги е високо и избухват кавги, а днес за Телците наистина се очертават някой лични сблъсъци., които ще се превърнат в солидна основа за бъдещи проблеми, ако не ги избегнете.

През този ден не сте лишени от шанс за сполука, но не забравяйте, че бъдещето предстои. С желание и малко усилия днес бихте могли да се освободите от товар, съмнения и проблеми. Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. Деловите представители измежду вас ще посветят от времето си на срещи и договорености, свързани с предстоящи сделки. Финансите ви ще са пропорционални на енергията, която влагате в работата си, но не при всички. Интуицията ви е силна и бързо ще се ориентирате в обстановката.

Ще получите интригуващи предложения, на които не бива да отказвате, независимо че ще се наложи да промените първоначалните си планове. Част от перспективните ви проекти ще получат съвсем конкретни параметри. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година