Четвъртък, 23 Май 2019
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 22 Май 2018

1867

Дневен хороскоп - Телец - 22.05.2018 - Надеждно раздвижване

Останете спокойни и уравновесени, за да се справите по-лесно със затрудненията си, без това да се отрази неблагоприятно на здравето и настроението ви. При Телците степента на напрежението не намалява, но вторник е по-надежден за реализацията на целите ви.

Печелившият ви ход е свързан с прякото участие в деловата практика. Денят не е удобен за преговори или за осъществяване на сделки. Възможни са проблеми зя пътуващите от знака. Днес впечатлявате всички с намерението си да направите нещо, което малко хора дръзват да сторят. Вие обаче имате достатъчно увереност в себе си и не се притеснявате особено от предупрежденията на околните. Съвсем не е случайно когато решите да направите нещо, затова и можете да се надявате на истински успех.

Радвате се на хармония в личен план. Енергетиката ви е леко нестабилна и сте прекалено впечатлителни. Не приемайте твърде лично изказванията на колегите за работата ви. Може би са очаквали, че ще им съдействате и не са доволни от индивидуализма ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година