Неделя, 20 Октомври 2019
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 22 Юли 2018

1596

Дневен хороскоп - Телец - 22.07.2018 - Пазете се от подли удари

Телците притежават силен късмет днес, който е гарант за реализацията на материалните им цели, за постигане на успех при провеждане на делови преговори или за спечелване на конкурс в деловия сектор.

Необходимо е до сте внимателни и предпазливи. Ще се сблъскате с подли противници. Любовта на близките ви ще ви помогне да се възстановите и заредите с позитивно настроение. Служебните задачи могат и да почакат, ако не става въпрос за спешна работа. Радостта ви ще е двойна от събитие, важно за всички ви. Приемете покана за излет, ще можете на спокойствие да обмислите следващите си ходове. Прекалено сте стремителни и настоятелни.

Давате приоритет на собствената си гледна точка и това може да предизвика спорове между вас и близките ви. Не се захващайте със сериозни занимания, няма да постигнете целите си и ще се ядосате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година