Вторник, 23 Юли 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 22 Декември 2017

3638

Дневен хороскоп - Телец - 22.12.2017 - Необходимо е голямо внимание

Петък е доста благоприяетн за реализация на материални цели, но по отношена финансите следва да се действа много внимателно и да се избягват рисковете.

Вероятносттаза добри парични постижения е много голяма, но и тази, да се окажете измамени и губещи, въобще не е за пренебрегване. Днес е възможно да останете повлияни от негативната енергетика, която управлява света, да се чувствате потиснати и да се поддадете на лошо влияние, за това просто внимавайте. Предстоят ви важни разговори, които вероятно ще са източник на напрежение. Запазете спокойствие. Постарайте се да предразположите събеседниците, ако искате да постигнете целите си. Днес избягвайте конфликтите, дори да ви се струва, че няма друг изход.

Починете си, като изберете компанията на спокойни и уравновесени хора. Партньорът ще ви изненада с красив жест. Отвърнете му и вие така и ще имате вашето добро настроение. Подарете си време за отдих и грижи за вас самите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година