Четвъртък, 20 Юни 2019
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 22 Август 2018

1569

Дневен хороскоп - Телец - 22.08.2018 - Действайте смело

Ще запазите спокойствието в душата си, ако отделите повече време за съсредоточаване и избягвате активните натоварвания. Делата, от които се интересувате и работите върху реализацията им днес ще ви се получават добре.

По своето значение сряда е благоприятна за реализация, но е необходимо да концентрирате вниманието си върху няколко аспекта. Наред с професионалните ангажименти ще се погрижите и за дома. Нуждата от ремонт и други битови въпроси ще поддържат активността ви и за скучаете не може и да да става. В личен план ще се радвате на разнообразие и повече динамика. Запознанство или друго интимно преживяване ще ви развълнува. Ще подновите контактите с хора, с които сте били разделени до скоро.

Новите делови контакти може да се окажат твърде неподходящи или да не отговорят на очакванията ви. Въздържайте се от окончателни уговорки по финансови въпроси. Прегледайте недовършените задачи, ще ви хрумне решение, приложимо към текущите. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година