Събота, 2 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 22 Август 2018

1823

Дневен хороскоп - Телец - 22.08.2018 - Действайте смело

Ще запазите спокойствието в душата си, ако отделите повече време за съсредоточаване и избягвате активните натоварвания. Делата, от които се интересувате и работите върху реализацията им днес ще ви се получават добре.

По своето значение сряда е благоприятна за реализация, но е необходимо да концентрирате вниманието си върху няколко аспекта. Наред с професионалните ангажименти ще се погрижите и за дома. Нуждата от ремонт и други битови въпроси ще поддържат активността ви и за скучаете не може и да да става. В личен план ще се радвате на разнообразие и повече динамика. Запознанство или друго интимно преживяване ще ви развълнува. Ще подновите контактите с хора, с които сте били разделени до скоро.

Новите делови контакти може да се окажат твърде неподходящи или да не отговорят на очакванията ви. Въздържайте се от окончателни уговорки по финансови въпроси. Прегледайте недовършените задачи, ще ви хрумне решение, приложимо към текущите. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!