Събота, 20 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Декември 2017

3874

Дневен хороскоп - Телец - 21.12.2017 - Финансови дела

Въпреки, че Телците са упорити и не се отклоняват от намеренията си, възможностите им не са по-големи от тези на съседите им – Овните. Все пак ще развиете опитите си да разрешите проблем от финансово естество.

По-благоприятен ефект може да очаквате в контактите през този ден. Анализирайте случващото се днес, то е реално отражение на действителността и показва какво е отношението ви към детайлите в живота ви. Изразходвате твърде много енергия за незначителни неща. На работното ви място моментът е затишие пред буря от успехи. Не насилвайте събитията, всяко нещо ще дойде с времето си. Обърнете повече внимание на любимите си хора, те имат нужда от вас. Не приемайте за „чиста монета“ всяка получена информация по въпрос, който ви интересува, подхождайте прагматично.

Ще възобновите стара връзка с човек от далече. Ще участвате в интересна дискусия. Разговаряйте така, че да не засегнете нечий сприхав характер. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!