×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 21 Август 2018

1594

Дневен хороскоп - Телец - 21.08.2018 - Съобразявайте се със ситуацията

Освен в случаите на доброволно подчинение, Телците винаги са се съпротивлявали на външни разпореждания, които са подчертавали, че в една или друга степен са зависими от допълнителни фактори.

Такава ситуация се оформя и днес. Не реагирайте остро, за да избегнете сблъсъци. С нови задачи ще бъде ангажиран деня ви. Поети вече ангажименти ще трябва да приключите по-рано от предвиденото. Не се колебайте да потърсите съдействие от хора, на които можете да разчитате. До себе си ще имате любов и разбиране от онези, които ви обичат и са готови да ви подкрепят. Не се отказвайте от възможността да участвате в кратко пътуване.

Впечатленията ще са вълнуващи. Не е изключено да привлечете неудържимо нечие внимание и да ви отправят предложение за разходка или друго развлечение. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година