Понеделник, 6 Февруари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 20 Май 2018

2681

Дневен хороскоп - Телец - 20.05.2018 - Тежък ден

Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени.

Характеристиките на силно напрегнатата неделя не говорят за стабилни и крепки позиции при голяма част от Телците. Успявате да задържите положението, но процесът на разпад е много мощен, и ако не вземете своевременно мерки за прекъсването му, ще се осъществи и ще следват проблеми. Някои от вас поемат отговорности, за които не са готови в момента. Нужен ви е повече опит и средства за да има успех начинанието, към което сте се насочили. Съществува много голяма вероятност случайно да срещнете човек, с когото отдавна искате да говорите. Очертават се много плодотворни контакти.

Ако направите необходимите отстъпки не след дълго ще постигнете това, към което се стремите. Подхождайте към новостите без излишен консерватизъм. Експериментирайте преди да отречете каквото и да било. Не се страхувайте от непознатото и не обвинявайте околните, че са ви подвели, ако не сте доволни от експеримента. Все пак сте придобили ценен опит. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-