Вторник, 5 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Петък 02 Март 2018

4603

Дневен хороскоп - Телец - 02.03.2018 - Активен ден

Денят се свързва с най-мощната енергия – енергията кундалини, която ако не бъде овладяна добре може да ескалира. Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени.

Характеристиките на силно напрегнатия петък не говорят за стабилни и крепки позиции при голяма част от Телците. Днес сте в чудесно настроение и това неминуемо се отразява на качеството на работата ви. Подхождате безкрайно търпеливо към неуредиците и това в крайна сметка се оказва вашата печеливша позиция. Бъдете благодарни на хората, които ви помагат. Началото на деня може да е малко припряно и проблематично, но обстановката постепенно ще се успокои. Ще разполагате с необходимите предпоставки за преодоляване на затрудненията, а може би и за отстраняване на личности, които се опитват да ви пречат.

Наблюдавайте любимия човек, вероятно ще има нужда от помощ. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!