×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Февруари 2018
Телец

Дневен хороскоп
Петък 02 Февруари 2018

5235

Дневен хороскоп - Телец - 02.02.2018 - Доказана мощ

Телците ще сее сблъскат с трудности днес, но успехът, който им предстои да завоюват, многократно надхвърля очертаващите се несгоди. Действайте енергично и наблегнете на честната конкуренция.

Чрез последната освен, че ще докажете мощта си, ще укрепите допълнително позициите си. Чувствате, че нищо не е в състояние да ви изненада днес. Със самообладание и решителност ще се справите с онова, което се изисква от вас. Бъдете реалисти и се задоволете с това, с което разполагате. Не всички около вас са истински приятели, някой може сериозно да ви разочарова. Дано само щетите да не са фатални. Здравословни проблеми могат да възпрепятстват едно пътуване. Проявете наблюдателност и предпазливост. Ще намерите полезна информация, свързана с предишни проекти или чужда грешка, за която са ви търсили отговорност.

Не позволявайте да ви въвличат в разговори, обсъждащи трети лица, ще си създадете неприятности. Вътрешната ви стабилност е някак ярка. Важно е да потърсите опорната точка вътре в себе си, а не в някой външен авторитет. И не се опитвайте да се харесате на всички, това е напълно безмислено. Радвайте се на живота. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.