Събота, 16 Ноември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Април 2018

3187

Дневен хороскоп - Телец - 02.04.2018 - Частичен успех

Поради наличието на външни пречки, днес успехът на Телците ще е частичен. Сега не е възможно да развиете потенциала си в пълнота, защото ситуацията не е достатъчно стабилна.

Дори при някои от знака не е изключено да се провали реализацията на нещо, което е твърдо уговорено. Заради грижите по дома ще направите повече харчове, за това разпределете правилно бюджета си. Отказът ви от ангажименти, които преценявате, че не можете да изпълните няма да навреди на авторитета ви, напротив. Ще бъдете добре разбрани и съвместната ви работа ще продължи и занапред. Не позволявайте на близките да ви „омагьосват“ с предложения за покупки и развлечения.

Правете си много тънка сметка на парите, защото точно днес не сте в позиция да взимате важни решения. Не се оставяйте да ви измъкват заплатата „просто на шега“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година