Вторник, 18 Февруари 2020
Телец

Дневен хороскоп
Събота 19 Май 2018

2502

Дневен хороскоп - Телец - 19.05.2018 - Много зает ден

Следвайте целите си и работете за осъществяване на идеите си. Почти невъзможно е да се направи добра прогноза за деня, защото ситуацията при вас освен твърде усложнена, е и бързо променяща се,а негативните влияния превъзхождат в пъти положителните.

На първо време е много важно да не влизате в конфликти и да се пазите от коварни противници. Не се притеснявате от заплетена ситуация на работното си място. Дори напротив това ви амбицира да търсите разумни пътища за разрешение на въпросите, които ви вълнуват. Трезвата ви преценка ще помогне и на други хора да се ориентират правилно за нещата, които се случват. Помощта, която оказвате на близък приятел е неоценима за него.

Действайте с равномерен ритъм, въздържайте се от прекалена инициатива. Ще се справите успешно с дейности, свързани с пътуване, обмен на информация и обработка на данни. Емоционално сте спокойни, но ефективността ви е по-ниска от обикновено. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година