Вторник, 5 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Юли 2018

2257

Дневен хороскоп - Телец - 19.07.2018 - Много напрегнат ден

Днес по-лесно ще получавате необходимата ви информация и усвоявате нови знания. Ситуацията около Телците е проблематична, и въпреки наличието на някои благоприятни звездни влияния, рефлексите от наличните негативни такива, ще отекнат тежко в пространството, защото са носители на остри противоречия и мощни кавги, обилно гарнирани с тежки хули.

Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват. Всичко, направено днес ще има сериозно влияние върху ежедневието ви в близкото бъдеще както в професионален, така и в личен план.

Въздържайте се от скъпи покупки и се съобразявайте със сроковете им на годност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!