Събота, 25 Септември 2021
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

2989

Дневен хороскоп - Телец - 18.02.2018 - Кавги и проблеми

Енергетиката на деня прави човека пасивен, но при много от вас професионалните интереси ще ви подтикнат към действия, пряко свързани с финансите ви.

Видимо раздвоени в предпочитанията или целите си, и въпреки опитите за демонстриране на твърдост и решителност, Телците няма да са достатъчно настойчиви в преследването на целите си или в защита на позициите си. Денят ще премине лошо защото се оформят много остри кавги. Завършвате по най-добрия начин задача, с която се занимавате отдавна. Не пестите усилия, за да останете доволни от себе си и наистина ще успеете. Ще се радвате на добра новина, свързана с любимия човек. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравословен проблем. На някои от вас им предстои скорошно пътуване.

Разчитайте главно на себе си при оформянето на професионалните задачи. Някой от околните непрекъснато ще ви се оплаква от тежката си съдба, трудния си живот и каквото още ви дойде на ум. Не обръщайте внимание, те така или иначе не ви пречат. Съвсем скоро ще получите добри приходи от усилията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година