Петък, 28 Януари 2022
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 17 Ноември 2020

754

Дневен хороскоп - Телец - 17.11.2020 - Неочакван провал

Неприятното днес е, че силно интересуващ ви въпрос, чиято реализация сте уговорили почти на сто процента, ще се провали поради нечие негативно вмешателство в делата ви. За действащите н средите на бизнеса се очертават много силни разногласия, придружени с тежки и много лоши удари.

За да приключите по-скоро с планирана задача потърсете помощта и на околните, от това никой няма да пострада, напротив. Ще ви остане време и за други занимания, за семейството и за вас самите. Една раздяла може да ви натъжи, но няма да е за дълго. Ще последва запознанство, което със сигурност ще се превърне в повече от обикновена връзка. Ще се наложи да направите допълнителни разходи във връзка с решаване на юридически проблем. Не ги отлагайте, защото последната дума зависи от външна инстанция, а в момента обстоятелствата са благоприятни и крайният резултат вероятно ще ви удовлетвори.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година