Неделя, 25 Август 2019
Телец

Дневен хороскоп
Събота 17 Март 2018

3491

Дневен хороскоп - Телец - 17.03.2018 - Проявете търпение

Неочакваният провал на фиксирана цел е все още прясно събитие и не може лесно да бъде забравено. Това е причината за повишената емоционална нестабилност у повечето Телци днес.

Събота носи промени. Бъдете търпеливи и не прибързвайте за реализация на всички цели едновременно. Все пак ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите, не го пропускайте. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около вас. Други ще се занимават с приключване на проект, който още не е видял реализацията си. Участвайте в общите задачи с околните, но не скъсявайте дистанцията.

Наблюдавайте и слушайте. Ще се сещате за правилните решения преди другите благодарение на логичната си мисъл и отчасти на интуицията. Вечерта ще бъде приятна, среща с приятели ще допринесе за доброто ви настроение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година