Неделя, 26 Март 2023
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 17 Декември 2017

3844

Дневен хороскоп - Телец - 17.12.2017 - Овладейте нервите

Телците разполагат с приличен шанс за успех е възможно да го реализирате. Условието е само едно – владейте се! Не успеете ли да блокирате (в положителния смисъл) емоционалността си, ще провалите деня.

Ярко недоволни ще са онези, които ще бъдат спрени за осъществяване на делови цели. Силната и позитивна енергия на деня ще помогне да отхвърлите повече работа. Широтата на възгледите ви ще ви направи популярни и ще ви донесе много ангажименти. Не всички оценки, които чуете за себе си днес ще са ласкави. Приемете критиките без излишни емоции, те всъщност ще се окажат полезни. Опитайте се да погледнете на себе си от страни и ща коригирате грешките си много по-безболезнено. Но и изминалите дни не бяха леки за вас, затова се отдайте и на заслужена почивка по някое време.

Разходка в планината или парка ще ви релаксира и зареди с енергия. Ако нямате възможност, просто послушайте подходяща музика. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-