Вторник, 19 Ноември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 17 Април 2018

3875

Дневен хороскоп - Телец - 17.04.2018 - Повишена нервност

С конкретни действия ще работите за справяне с трудностите, които съвсем не е задължително да са в степента, която очаквате. В нервност и засилено напрежение ще премине вторникът на Телците.

Големият проблем идва от факта, че въпреки прекрасно подготвеният делови проект, той една ли бъде одобрен и приет от съответната инстанция. Това обаче не е провал на идеята ви. Ще се наложи да го преработите. С много от задачите днес ще се отегчите и без особен интерес ще работите по тях. Една от причините за това е времето, но по-важно е да ги свършите. Добрата новина е, че ви предстоят успехи в работа, с която се занимавате от любознателност. Ако обмисляте смяна на работното място се посъветвайте с хора, познаващи условията и заплащането там.

В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да следвате точни указания. Не бъдете прекалено категорични и се съобразявайте пред кого какво говорите. Изказванията ви може да бъдат предадени твърде изопачено и да си създадете неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година