Понеделник, 21 Юни 2021
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 17 Април 2018

4001

Дневен хороскоп - Телец - 17.04.2018 - Повишена нервност

С конкретни действия ще работите за справяне с трудностите, които съвсем не е задължително да са в степента, която очаквате. В нервност и засилено напрежение ще премине вторникът на Телците.

Големият проблем идва от факта, че въпреки прекрасно подготвеният делови проект, той една ли бъде одобрен и приет от съответната инстанция. Това обаче не е провал на идеята ви. Ще се наложи да го преработите. С много от задачите днес ще се отегчите и без особен интерес ще работите по тях. Една от причините за това е времето, но по-важно е да ги свършите. Добрата новина е, че ви предстоят успехи в работа, с която се занимавате от любознателност. Ако обмисляте смяна на работното място се посъветвайте с хора, познаващи условията и заплащането там.

В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да следвате точни указания. Не бъдете прекалено категорични и се съобразявайте пред кого какво говорите. Изказванията ви може да бъдат предадени твърде изопачено и да си създадете неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година