×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 16 Януари 2018

3407

Дневен хороскоп - Телец - 16.01.2018 - Акцентирайте върху разбирателството

Погрижете се за себе си така, както го правите за близките си. Телците са стабилни и са облагодетелствани от силен късмет, но това не е достатъчно за успеха ви, защото нервното ви напрежение е много силно и може да стане причина за много груби противоречия, възпламеняващи ярки кавги, обилно гарнирани с хули.

Следвайте пътя на разбирателството. Ще се радвате на успешен делови ден, който ще ви донесе много нови придобивки. В служебен план ви очаква нова работа, изгодни предложения, които вие неминуемо ще оцените и направите постъпки за осъществяването им. Само не проявявайте несериозност, защото ще бъдете поставени под светлината на прожекторите. Както всички други и вие не сте застраховани срещу грешки. Действате като магнит на хората, които имат проблеми. Някой непрекъснато ще ви търси за съвет или просто за събеседник.

Ще ви споделят разни тайни и е много вероятно да решите, че повечето от тях изобщо не сте искали да знаете. Ако е възможно да избегнете част от разговорите, направете го. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.