Вторник, 26 Март 2019
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Март 2018

3946

Дневен хороскоп - Телец - 15.03.2018 - Владейте се

Отличен ден, през който е добре да поставите начало на нови занимания, дейност или там, където ви тегли сърцето. Острота във взаимоотношенията ви с делови партньори, или при осъществяване на лични цели няма да възникне през този ден, ако не демонстрирате високото ниво на нетърпението си, и не си служите с коварни удари.

Възможностите ви не са малки, а успехът ще радва владеещите се. Действате спокойно и настъпателно днес, като не позволявате на никого да пречи на плановете ви за действие. Постигате значителни успехи, на чието материално изражение ще се радвате съвсем скоро. Не се отказвате и от целите си в личен план, където ще бъдете изненадани от лекотата, с която успявате да привлечете определен човек към себе си.

Намалете инициативата, занимавайте се с текущите задачи. Наблюдавайте какво се случва около вас. Не се включвайте в никакви коалиции, ще попаднете „между чука и наковалнята“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година