Вторник, 18 Юни 2019
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 15 Май 2016

1914

Дневен хороскоп - Телец - 15.05.2016 - Преодолейте напрежението

Напрегнати във връзка с временни лични проблеми, мнозина от Телците не са в най-доброто си настроение. Друга група от зодията са активни поради планове за кратко пътуване.  Но неделя не изглежда така отчайваща, както някои са склонни да я възприемат. Предстоят важни делови контакти. Ще останете верни на себе си и няма да допуснете друг да определя мисленето и поведението ви. Съдбата ще подкрепя изявите ви и ще насърчава развитието ви. Не са изключени временни раздели с хора, с които ви свързват общи дела. Бизнесът ви ще се развива според очакванията и ще продължите да работите, както и до сега.

Не проявявайте страх. Изглежда е време за повече действия и активност. А страховете почти винаги са просто една игра на ума, подплатена от моделите, натрупани в детството ни. Изследвайте този страх, опознайте го и го опитомете. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година