Събота, 28 Май 2022
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 15 Април 2018

3737

Дневен хороскоп - Телец - 15.04.2018 - Не прибързвайте

Денят е противоречив и по всякакъв начин трябва да избягвате напрежение и конфликти, особено в семейството и в личните отношения. Днес следва да действате с повишено внимание към ситуациите и събитията в личния сектор.

Неделя говори за загуби, които в едни случаи трябва да се определят като пропуснати ползи, а в други - като неочаквани коварни удари. Не променяйте решенията си и не се съмнявайте, че ще се справите. Просто мислете логично. С повече воля ще се справите със задачите си. За някои те изглеждат само като мечта, но вие сте друго – имате потенциал и ще го направите. Ще потърсите решение и на въпроси, които не ви удовлетворяват. Няма съмнение, че респектирате с ясния си изказ и поведение, за това и резултатите са красноречиви.

Проявете инициатива, ако искате да отхвърлите всички набелязани за днес задачи. Ще се наложи да поемете отговорности, свързани с родителите или други възрастни роднини. За важни решения разчитайте на интуицията си, защото няма да разполагате с достатъчно информация. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година