×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 24 Септември 2018
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 15 Април 2018

3131

Дневен хороскоп - Телец - 15.04.2018 - Не прибързвайте

Денят е противоречив и по всякакъв начин трябва да избягвате напрежение и конфликти, особено в семейството и в личните отношения. Днес следва да действате с повишено внимание към ситуациите и събитията в личния сектор.

Неделя говори за загуби, които в едни случаи трябва да се определят като пропуснати ползи, а в други - като неочаквани коварни удари. Не променяйте решенията си и не се съмнявайте, че ще се справите. Просто мислете логично. С повече воля ще се справите със задачите си. За някои те изглеждат само като мечта, но вие сте друго – имате потенциал и ще го направите. Ще потърсите решение и на въпроси, които не ви удовлетворяват. Няма съмнение, че респектирате с ясния си изказ и поведение, за това и резултатите са красноречиви.

Проявете инициатива, ако искате да отхвърлите всички набелязани за днес задачи. Ще се наложи да поемете отговорности, свързани с родителите или други възрастни роднини. За важни решения разчитайте на интуицията си, защото няма да разполагате с достатъчно информация. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година