Сряда, 6 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 13 Септември 2017

4009

Дневен хороскоп - Телец - 13.09.2017 - Остри противоречия

Денят на Телците ще е изпълнен с предварително уговорени и обмислени срещи и контакти в обществените среди, протичането на които в общи линии е обмислено и подготвено в подробности.

Не е сигурно, че ще осъществите плановете си, защото ще последват противоречия и кавги. С работа ще бъде ангажирано по-голямата част от времето ви днес. Бъдете търпеливи и упорити. Не разчитайте на помощ от случайни хора, нещо повече, ако може се дистанцирайте от тях. Една среща ще ви помогне да вникнете повече в даденостите на човек, който ви вълнува. Ситуацията ще е динамична, а фактът, че не разполагате с достатъчно време, за да обмислите действията и тактиката си ще създаде напрежение. Опитайте се да си осигурите съдействие поне що се отнася до проверка на документите, с които работите.

Съществуват предпоставки за сериозни грешки, свързани със сделки и договори. Ще ви се иска да се впуснете в нещо ново и необичайно. Някое екстремно преживяване силно би ви заинтригувало. Все пак бъдете по-практични и се съобразете с даденостите – идете някъде по наблизо и то с хора, които познавате добре. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!