Вторник, 7 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Петък 12 Октомври 2018

1408

Дневен хороскоп - Телец - 12.10.2018 - Освободете се от притесненията

Притеснителен ден, който най-често говори за силни душевни вълнения и липса на стабилност. За голяма част от зодията причините са любовни, но има и такива, за които събитията са от делови и социален характер.

Като характеристика за успешна реализация, петък никак не е лош. Съвсем прагматично и целенасочено ще търсите мнението на хора, напреднали в сферата, в която и вие се трудите. Ще ви се отдава да усвоявате материята и прозорливо ще прилагате чуждия опит. Днешните усилия ще ви носят успехи в бъдеще. Вечерта ще споделяте вълненията си от деня с близките ви. Страстите ви днес ще се вихрят най-вече у дома ви.

Поне ги насочете в градивна посока. Не намирайте кусури на хората около вас, а им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година