Понеделник, 22 Април 2019
Телец

Дневен хороскоп
Събота 12 Май 2018

1801

Дневен хороскоп - Телец - 12.05.2018 - Владейте се

Новостите, които замисляте и налагате в живота си ще го направят по-добър и спокоен. Налице са доста благоприятни възможности за добри постижения и за реализация на целите ви, но има и противодействащи фактори, които не е трудно да овладеете и да подчините.

Става въпрос за агресивността, с която действат повечето Телци. Овладеете ли я – успявате! Иначе е съмнително. Нещата са така сложени, че трябва да разчитате предимно на себе си и да правите това, което считате за правилно. Въпреки временните неудачи ще постигнете напредък в делата си. Обърнете внимание на близките си, близостта им ви е нужна. Бъдете до тях и ги подкрепете, особено децата. Създайте си ред на действие и се занимавайте със сложните задачи самостоятелно.

Едва ли ще успеете да свършите всичко набелязано, но не е нужно да бързате. Възползвайте се от помощ само, ако ви предлагат, за да не се чувствате ангажирани. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година