Вторник, 18 Юни 2019
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 11 Септември 2016

2148

Дневен хороскоп - Телец - 11.09.2016 - Действайте търпеливо

От дълго време насам – поне година и половина, Телците са установили, че не са ли достатъчно търпеливи за да „изпипат” работата си докрай, постиженията им се оказват слаби или напълно незадоволителни. Тази тенденция се разгръща сега и ако допуснете нарастването ù, успехът не е сигурен. Като цяло търпението ви ще се възнагради. Скоро ще стигнете там, където сте се упътили, по своему защитени от съмнения или разочарования. Без усилия ще провокирате интереса на всички, с които общувате днес. 

Практичността ви може да ви спести излишни разходи, но и не се възпирайте, ако ви се иска да се поглезите, себе си или близките ви. До обяд всичко ще ви изглежда като лесно като детска игра, но с напредването на деня ще се сблъскате с всички онези прозаични неща, съпътстващи изпълнението на всяка задача. Нали няма да се откажете на последния етап? Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!



AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година