Петък, 19 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Петък 11 Май 2018

2171

Дневен хороскоп - Телец - 11.05.2018 - Много силен късмет

Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Разполагате със силен шанс за парични постижения, както и за реализация на цели от материално естество и такива в личен план.

Силен късмет ви носи този ден, но съдбовните фактори ясно и безусловно подчертават, че сега не бива да подписвате догори или да сключвате споразумения. Имате шанс да попаднете на печеливши идеи, за което ще ви помогнат верни приятели. Не мислете че амбициите ви са неизпълними, възможно е дори резултатите да надхвърлят очакванията ви. Необходима е повече упоритост от ваша страна, а не да се отказвате при първата трудност.

Очаква ви финансова стабилизация. Избягвайте конфликтните ситуации. Някой ще се опита да ви провокира. Контролирайте емоциите, защото всичко ще бъде направено с цел да ви навредят и да разклатят позициите ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!